Het lijkt erop dat u Microsoft's Internet Explorer als webbrowser gebruikt om onze website te bekijken.

Om redenen van functionaliteit en veiligheid raden wij u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet alle inhoud van onze website correct weer en biedt niet alle functies aan.

Nu een accommodatie zoeken

sluiten
Wat zoek je?
Je zoekterm moet minstens 3 tekens lang zijn!
Sluiten

Fietsen

Geniet van de mooie fietstochten naar de prachtige vakwerkboerderijen in het Artland of naar de mooiste tuinen tijdens de TuinDroom-Tour of plan een fietsvakantie met talrijke landschappelijke, culinaire en culturele hoogtepunten in het Osnabrücker Land.

Eten & Uitgaan

Van sterrenrestaurant tot lokale bierbrouwerij. Bij ons worden fijnproevers en genieters met voortreffelijke gerechten en beleefde gastvrijheid verwend

Beleef Osnabrück

Dankzij het rijke culturele aanbod, de uitstekende shopping-mogelijkheden en de gevarieerde gastronomie wordt elk bezoek een belevenis!

Wellness & Gezondheid

Adem diep in, kom tot rust, vind nieuwe kracht en energie en geef je vitaliteit een boost! Je welzijn en gezondheid zijn bij ons in goede en zeer ervaren handen.

Reisaanbod

Je hebt je zinnen gezet op een vakantie in de stad Osnabrück en het Osnabrücker Land? Daar zijn wij heel blij mee, want wij hebben heel veel te bieden!

Uitstapjes & Bezienswaardigheden

Zin in uitstapjes in het Osnabrücker Land? Hier hebben wij de leukste vrijetijdsactiviteiten in Osnabrück en omgeving voor je verzameld.

Pure ontspanning in 8 baden & thermen

Wellness-wandelen in het Osnabrücker Land

Ontdek onze wandeltochten